Vardagsliv- med Jossan och Tessan

Poddtipspromenad 2- Sommar special

July 15, 2021

Sommaren är här och det firar tjejerna på vardagslivpodden med en favorit i repris, nämligen en podd-tipspromenad! Nu var det dags för julimånads upplaga av poddtipspromenad. För er som är nya här innebär det att: 

Tjejerna läser upp frågor med det klassiska 1, X, 2 alternativen med några minuters mellanrum, samtidigt som ni lyssnare gissar rätt svar. Frågorna är av blandad karaktär, men lite arbetsterapi smyger tjejerna självklart in. Antingen ger ni er ut på en promenad med tjejerna i lurarna och därmed går en “poddtipspromenad”, eller så lutar ni er tillbaka i solstolen. Du väljer själv tid och plats! Svaren kan man anteckna på papper eller så går man in och svarar på frågorna via länken nedan: 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMDi4tnJI7EHNaqE_fchWtzj9NYwnjd3VLDcKEvSikod6uDg/viewform?usp=sf_link

 

(För att genomföra poddtipspromenaden via länken krävs det att du har en gmail-adress som du fyller i. Din mailadress kommer inte användas i något annat syfte än att se att du genomfört poddtipspromenaden!

Passa på att delta i vår tävling samtidigt som du gör vår poddtipspromenad.
För att ta del i tävlingen vill vi att ni tar en bild och taggar vår poddsida @vardagslivpodden på instagram samtidigt som ni genomför vår poddtipspromenad samt taggar en vän som ni också tycker ska genomföra poddtipspromenaden.

I denna poddtipspromenad och tävling har ni chansen att vinna Godiebags från Invacare som är ett av våra största hjälpmedelsförtag. Det vill ni inte missa! Men nog med information om detta, är ni redo för att köra igång?! Då kör vi!

 

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App